DJ-Beatstyler
                                            Lets Have Fun.

Home

Gearlist
 DJ
-Beatstyler

Licht en laser

Tips en Tricks

Links

Foto en Film

Gastenboek

Contact

Hier een aantal foto voorbeelden van de verlichtingsunits die ik gebruik in mijn Homestudio.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zoals je in de onderstaande voorbeelden zult zien werk ik veel met LED verlichting. Dit heeft als voordeel dat je een zeer grote lichtopbrengst hebt bij een zeer laag stroomverbruik.
Ook heeft Ledverlichting als voordeel dat het een zeer lage warmteontwikkeling heeft en een zeer lange levensduur (ongeveer 50.000 uur).
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~De American DJ Par 64 high powered RGB LED par 2X in mijn setup.

Deze parren hebben een zeer grote lichtopbrengst en met hun 1CM leds van een half Watt.per stuk hebben ze een groot bereik. De parren zijn zowel DMX als muziek gestuurd dus zij kunnen ook stand alone gebruikt worden.
De Amarican DJ Par 56 High powered RGB LED. 2x in mijn setup.

Deze parren zijn van een wat lichtere kwaliteit maar nog ruim voldoende om in een kleinere ruimte voldoende lichtopbrengst te geven.De Chouvet Vue 3 LED Effect.

Dit is een echte jaren 70 LED effect met een grote lichtspreiding. DMX en muziek gestuurd geeft deze effect par een leuke retro look aan een feestje.

 
   
      

De Chouvet Vue6 LED Effect.

Deze DMX en muziek gestuurde LED effector heeft een ingebouwde motor die de lichtstralen laten mebewegen op de muziek door de ingebouwde microfoon, ook  deze effector heeft een zeer grote lichtopbrengst en vooral met rook geeft dit een waanzinnig effect op een feest.      

   
 
  ***********************************************************************

EVEN EEN WAARSCHUWING

      

EEN LASER IS EEN ZEER STERKE LICHTBRON EN DEZE KAN BIJ VERKEERD GEBRUIK SCHADE AAN DE OGEN VEROORZAKEN.

 KIJK DUS NOOIT DIRECT IN DE LASER, ZORG ER VOOR DAT EEN LASER ALTIJD IN BEWEGING IS EN NOOIT EEN STATIC BEAM UITZEND.


***********************************************************************

De Showtec-Shogun_G30 een 30Mw. Laser met diverse effecten.

De Shogun is een echte party laser die vooral met rook hele leuke effecten geeft, hij is wel een herrieschoppertje aangezien de koeling en de stappenmotor om de spiegel te bedienen nogal wat geluid produceerd maar als de volume knop een beetje wordt opengedraaid hoor je hier niets meer van.Een Tunnel Laser 80 Mw.rood en 30 Mw. groen.

Deze laser heeft 4 tunnels met een grote spreiding, de kleuren rood en groen kunnen zowel DMX als geluidsgestuurd worden weergegeven, ook deze laser maakt wat meer geluid door de diverse motoren maar ook dit is niet storend als de muziek wat harder staat.
De Antari Z8000 Rookmachine.

Deze rookmachine brengt pas echt sfeer op een feest en laat je lichtshow pas echt tot zijn recht komen, de rookfloeistof is onschadelijk en het verbruik is verwaarloosbaar.


De Chouvet Bobled Flame effect 2X in mijn setup.

Een zeer leuk flameffect geeft deze Bobled, het zijde lapje wordt door een ventilator aan het wapperen gebracht en de 3 kleuren LEDs geven deze Bobled een echt vlam effect


.